Vad vi kan leverera

Strategi

Strategi

Under våra fem år har vi fått jobba med olika typer av projekt. Vi har en stor förståelse för hur din digitala närvaro påverkar trafiken till dina digitala plattformar. Vi jobbar både taktiskt och strategiskt med att vägleda er i rätt riktning i den digitala världen. 

Design

Design

Vi drivs av vår inställning för design. Det driver oss att skapa minnesvärda upplevelser. Vi möter dina behov och varumärke och designar projekten efter plattform. 

Utveckling

Utveckling

Det här är vår passion i livet och är anledningen till varför Limeloop startades från första början. Vi ÄLSKAR utveckling och har därför genom åren införskaffat oss flera olika verktyg som vi dagligen kombinerar med våra färdigheter för att kunna fortsätta utvecklas.

Optimering

Optimering

Det går snabbt på webben och din webbsida måste hänga med!
För att dina digitala kunder ska kunna uppleva din produkt på bästa sätt behöver du en hemsida som presterar. Därför optimerar vi din webbplats för att säkerställa resultat.  
 

Apputveckling

Apputveckling

Vi gillar att skapa appar - mobile first är vårt mindset. Vi bygger apparna baserade på React Native. Ett system som tillåter oss att samtidigt jobba med både iOS och Android vilket resulterar i kostnads- och tidseffektivitet.

Support

Support

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och erbjuder service såsom uppdateringar av digitala plattformar för att kunna upprätthålla en hög standard. Det är ett perfekt sätt att kunna komma med nya idéer. Efter en lansering säger vi aldrig adjö till våra kunder, utan vi säger: hörs snart igen. 
 

Vi gillar...

Wordpress Logo Grayscale
Woocommerce Logo Grayscale
Sass Logo Grayscale
React Icon Grayscale
NodeJS Logo Grayscale
PHP Logo Grayscale
PostgreSQL mySQL Grayscale
MongoDB Logo Grayscale
JavaScript Typescript Grayscale
HTML5 CSS3 Grayscale
Heroku Logo Grayscale
Angular Icon Grayscale

Varför Limeloop?

Vi är ett härligt gäng som älskar att skratta och koda. Även på fritiden faktiskt. Vi är en salig blandning med olika dialekter vilket ibland skapar förvirring, men den digitala världen för oss samman. Vi älskar att utmana och att utmanas vilket gör att vi gillar alla typer av kunder - de som vet exakt vad de vill ha och de kunder som inte alls vet vad de vill ha. 
 
Kom förbi oss på en kaffe, ring eller maila oss. Allt startar med ett enkelt "Hej!".