Personlig Födelsetavla

Ditt unika mästerverk

Tillsammans med The Birth Poster skapade vi en webbshop där vi fick en design levererad som vi sedan utvecklade efter kundens önskemål. Eftersom att varje beställning är unik var det viktigt för kunden att vi skapade en sömlös koppling mellan kundens olika ordersystem för att snabbare kunna leverera till slutkund. Det här projektet påvisar den expertis vi besitter inom Wordpress och WooCommerce.

Kund

Schmeck Studios

Projekttyp

Webbshop

Använda tekniker
WooCommerce HTML5 CSS3

Modern UX för flera enheter

Med digitaliseringen förändras också dina kunders köpbeteenden. Vi kan inte längre förvänta oss att all näthandel sker på en 23" skärm. Därför utvecklar vi alltid webbplatser som är anpassade till alla olika format och storlekar.

Tack vare ett lyckat samarbete fick vi också nöjet att skapa vår kunds andra webbshop Schmeck.

Kolla här pil - Limeloop AB

Mig kan man skrolla i!

Förenkla med kodning

Vissa produkter är mer unika än andra. I det här fallet var det tydligt att det är en central del av produkten. Därför var det viktigt för designern, Gustav Westman, att vi förverkligade hans idé och utvecklade affischskaparen efter hans strukturdesign.

Touch/Hover = Spela video

Varför Limeloop?

Vi är ett härligt gäng som älskar att skratta och koda. Även på fritiden faktiskt. Vi är en salig blandning med olika dialekter vilket ibland skapar förvirring, men den digitala världen för oss samman. Vi älskar att utmana och att utmanas vilket gör att vi gillar alla typer av kunder - de som vet exakt vad de vill ha och de kunder som inte alls vet vad de vill ha. 
 
Kom förbi oss på en kaffe, ring eller maila oss. Allt startar med ett enkelt "Hej!". 

Fler projekt