Novare

Resultatet av en långsiktig relation

Uppdraget av Novare tog våra kunskaper till en ny nivå. Ett komplext case där Novare behövde binda samman sina elva företag till en plattform men på elva olika webbplatser. Inget företag är den andre lik vilket skapade många skräddarsydda lösningar för att komma i mål.

Tack vare Novares fantastiska samarbete fick vi nyligen ett Go att bygga deras intranät - awesome!

Beställare

Berghs Studios

Kund

Novare

Projekttyp

Wordpress

Använda tekniker
Wordpress HTML5 CSS3

Tack vare Limeloop kunde vi lansera vår nya webbplats inte bara i tid utan också på budget. Tydlig projektledning kombinerades med stora kunskaper inom kodning och formgivning - alltid med besökarens perspektiv i fokus. Fredrik och hans kollegor uppvisade ett stoiskt lugn när Novares 12 bolag inom rekrytering, ledarskapsutbildning och ersättningsfrågor skulle ta fram sina nya webbplatser under ett gemensamt manér.

— David Löfvendahl

Varför Limeloop?

Vi är ett härligt gäng som älskar att skratta och koda. Även på fritiden faktiskt. Vi är en salig blandning med olika dialekter vilket ibland skapar förvirring, men den digitala världen för oss samman. Vi älskar att utmana och att utmanas vilket gör att vi gillar alla typer av kunder - de som vet exakt vad de vill ha och de kunder som inte alls vet vad de vill ha. 
 
Kom förbi oss på en kaffe, ring eller maila oss. Allt startar med ett enkelt "Hej!". 

Fler projekt