Andreas Gustafsson - Limeloop

Andreas

Grundare, front-end-utvecklare och designer. Charmig som alltid blir kundernas favorit. 

Fredrik Lundgren - Limeloop

Fredrik

Grundare, front-end-utvecklare och designer. Lever i technicolor och pratar mycket. 

Jonas Öström - Limeloop

Jonas

Grundare, back-end-utvecklare. Kan bara göra en sak i taget.

Damjan Polugic - Limeloop

Damjan

Partner, back-end-utvecklare. Han har specialkrafter.

Amanda

Projektledare. Skrattar för högt och för ofta. 

Vår story

Det började med att några studenter på Stockholms Universitet träffades. De studerade datavetenskap och insåg tidigt att det var otroligt roligt att bygga appar, designa databaser och sitta framför datorn hela dagen med alldeles för starkt kaffe i handen. 
 
Efter att fått jobba gratis till vänner och familj vid sidan om studierna bestämde de sig för att grunda Limeloop. Efter flera projekt formades tillslut Limeloop till vad det är idag. En plats med härlig atmosfär dit vi går varje dag och gör det vi älskar.
 
Efter fyra år av kemistudier på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm insåg en av killarna att han gillade att programmera. Han började då att jobba på Limeloop och bara efter några månader har han blivit nummer ett. Livet är inte alltid rättvist..
 
Efter ett tag insåg vi att vi behövde en kvinna med i gamet. Kanske för att skapa mångfald men kanske mest för att det blev en perfect match efter att vi pratat med henne i några minuter. Samtidigt var det en betryggande känsla när hon inte himlade med ögonen när en av grabbarna stolt visade upp sina programmeringskunskaper.

Varför Limeloop?

Vi är ett härligt gäng som älskar att skratta och koda. Även på fritiden faktiskt. Vi är en salig blandning med olika dialekter vilket ibland skapar förvirring, men den digitala världen för oss samman. Vi älskar att utmana och att utmanas vilket gör att vi gillar alla typer av kunder - de som vet exakt vad de vill ha och de kunder som inte alls vet vad de vill ha. 
 
Kom förbi oss på en kaffe, ring eller maila oss. Allt startar med ett enkelt "Hej!".